Mr. C.J. Trompstraat 35a - 8561 BA BALK

Contact

Ergotherapie is direct toegankelijk. Dat wil zeggen dat er geen verwijzing van een (huis)arts noodzakelijk is. Wanneer u een ergotherapeutische hulpvraag heeft kunt u zelf rechtstreeks contact opnemen. Een vermelding van (DT) achter de naam betekent dat de paramedicus de cursus Directe Toegankelijkheid met goed gevolg heeft afgerond. Het houdt in dat een cliënt of patiënt zonder verwijzing van een arts of specialist naar de paramedicus kan gaan voor behandeling.​​​​​​

Aanmelding kan telefonisch, via e-mail of via de post (zie adresgegevens hieronder). Als u twijfelt of uw vraag bij de ergotherapie thuis hoort, kunt u gerust eerst vrijblijvend contact opnemen. U kunt uw vraag dan voorleggen waarbij de ergotherapeut zal beoordelen of het een ergotherapeutische hulpvraag is. Samen bespreekt u daarna de eventuele vervolgstappen. Een aanmelding op verwijzing mág natuurlijk nog steeds. Hiervoor kan een verwijsformulier gedownload worden.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact met mij opnemen via onderstaand adres. Voor vragen kunt u ook het contactformulier gebruiken. Let op: als u uw naam en/of e-mail adres niet invult kunnen wij geen contact met u opnemen!

Contactgegevens
Regio Balk
(zuidwest Friesland)                              

Rixta Spel
Mr.C.J.Trompstraat 35 A
8561 BA Balk
Telefoon: 06 – 12 11 76 99
E-mail:
info@ergopraktijkspel.nl

Kwaliteitsregister Paramedici nummer:
19901512990 (DT) 

KvK nummer: 01166026

Contactgegevens
Regio Akkrum
(midden Friesland)
    

Maartje Kooistra
De Parse 1
8491 PJ Akkrum
Telefoon: 06 – 22 99 01 16
E-mail:
ergotherapeutkooistra@outlook.com

Kwaliteitsregister Paramedici nummer:
29908923390 (DT)